Budinca din paine si biscuiti

de xana in Dulciuri, 29 Noi 2013 | 2756 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 chifle (sau orice paine alba)
  • cca 10 biscuiti
  • 250 ml lapte
  • 40 gr margarina
  • 1 ou
  • 2 linguri de zahar
  • o mana de stafide
  • 50 gr ciocolata
  • coaja de portocala
  • vanilie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca din paine si biscuiti:

Stafidele se pun in apa sa se umfle. 

Painea si biscuitii se rup in bucati si se pun intr-o tava unsa cu putin din margarina. Batem oul si il amestecam cu laptele, zaharul, vanilia si coaja de portocala. Se toarna apoi peste paine si se lasa cca 30 de minute ca painea sa se inmoaie bine.

Peste paine punem restul de margarina taiata cubulete mici, ciocolata si ea taiata cubulete mici si stafidele si amestecam usor.

Se da la cuptor pana se rumeneste putin si nu este prea lichida.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca din paine si biscuiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

xana 1

29.11.2013, 23:04

Multumesc, dragelor!

Lia_ 1

30.11.2013, 05:53

curioasa compozitie dar pare buna si arata imbietor

DIANA B 1

03.12.2013, 12:44

Interesant ...

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Budinca de cornuri cu branza si fructe